Fortællinger om kvinder i sejlsport

Flere medier har fået øjnene op for, at kvinder i sejlsport. Bliv klogere på nogle af historierne fra kvinderne selv her.

Senest ajurført d.25. marts 2021

Rollemodeller

Anne-Marie Rindom fortæller i en artikel på dr.dk om, hvordan kvindelige rollemodeller har været afgørende for, hvor hun er i dag. Læs artiklen lige her.

 

Women On Water

Sejlsport er en sport fyldt med mænd. Men hvorfor egentlig det, og hvad kan vi gøre for at ændre på det? Den snak tager vært Thor Malthe Andersen med Josefine Boel Rasmussen, tidligere verdensmester i Matchrace og en af kvinderne bag det succesrige koncept 'Women on Water'. Lyt med lige her.

Eventyret i Grønland

Ingeborg Nielsen, klubkonsulent i Dansk Sejlunion, har sejlet hele livet, blandt andet et vikingeskib på Grønland. Ulrik Bank fra podcasten Sejl snakker med Ingeborg om mikroeventyret, om foreningslivet og hvorfor hun drages mod det kolde vand, naturen og eventyret i nord. Lyt til podcasten her.

Kvindenetværk

Vicky Ralkov skabte et netværk for kvinder i Vedbæk Sejlklub og administrerer i dag en facebookgruppe for sejlerkvinder. Bliv klogere på, hvad kvindenetværk kan i artiklen lige her.

Piger i fokus

Sejlsporten fokuserer ubevidst på drengene, fordi de ofte vil det samme, som os, siger ungdomsleder Kirsten Just Mikkelsen, Grenå Sejlklub. Læs med og bliv klogere på, hvilke parametre der i særlig grad kan fastholde piger i sejlsporten lige her.

.
Rul til toppen