Udbydere: Overblik

Du kan orientere dig om, hvordan prøver af Dansk Sejlunion afvikles, og hvilke elementer udbyder er ansvarlig for. Du finder også dokumenter om afvikling af prøver.

Senest ajourført d.27. marts 2020

OBS - vigtige forhold i i forbindelse med coronavirus

Dansk Sejlunion har i den aktuelle coronasituation fået særtilladelse til at udføre visuelle, online teoretiske duelighedsprøver. Det sker for at imødekomme kursister, der har et uopsætteligt behov for at få et duelighedsbevis. Læs den midlertidige vejledning til udformningen af visuelle online teoretiske duelighedsprøver her:

OBS: Denne visuelle online form for teoretiske duelighedsprøver er KUN tilladt, så længe myndighedernes restriktioner som følge af coronasituationen er gældende. Så snart disse restriktioner ophæves, vil en visuel online teoretisk duelighedsprøve IKKE blive godkendt.

Dansk Sejlunion opfordrer stadig dem, som kan vente med at tage den teoretiske duelighedsprøve, til at vente, da online prøver har et lavere kvalitetsniveau end prøver med fysisk fremmøde.

Dansk Sejlunion er fra 1. september 2017 bemyndiget til at udstede:

  • Duelighedsbeviser
  • Speedbådsbeviser
  • Yachtskipperuddannelser (Y1 og Y3)
  • VHF/SRC

Herunder kan du danne dig et overblik over, hvad rolle som udbyder af prøver indebærer, når det gælder undervisning og krav til prøver.

.
Rul til toppen