Kapsejladslederseminaret er et årligt seminar, som henvender sig til alle baneledere, dommere, opmænd, stævneledere og andre med interesse for afvikling af kapsejladser – uanset niveau og erfaring.

Alle har mulighed for at blive klogere, og alle har i særdeleshed mulighed for at skabe og vedligeholde netværket og kontakten til andre kapsejladsledere fra hele Danmark.

Kapsejladslederseminar 2020

Lørdag d. 30. januar 2021 fra kl. 09:00 til 13:00 afholdes en komprimeret udgave af det kapsejladslederseminar, som vi blev nødt til at aflyse i november 2020.

Seminaret vil blive afholdt via Zoom (se beskrivelse længere nede) som et videoseminar. I en del af seminaret vil du skulle arbejde med opgaver i grupper, hvorfor det er nødvendigt, at du også kan deltage aktivt i seminaret via mikrofon og evt. webcam.

Tilmelding kan ske via mit.sejlsport.dk. Seminaret er gratis, og tilmeldingsfristen er d. 27. januar. Tilmeldte deltagere vil få tilsendt et link på e-mail dagen før seminaret, dvs. d. 29. januar.

Program:

  • Velkomst og praktisk information om seminaret
  • Ny regelbog 2021-2024
  • Quiz / Opgaver i de nye kapsejladsregler
  • Erfaringer med stævneafvikling under corona

Der er indlagt mindre pauser.

Om Zoom:

Zoom er et program a la Teams og Skype til at holde online møder. Det er gratis og simpelt at bruge. Zoom kan benytte dit webcam og/eller din mikrofon, således at de andre mødedeltagere kan se og/eller høre dig. Har du hverken webcam eller mikrofon kan du stadig se og høre, hvad de andre deltagere og oplægsholderen gør og siger. Du vil dog ikke kunne deltage i gruppearbejdet, hvis du ikke har en mikrofon (en sådan bør dog være indbygget i alle moderne computere).

Programmet skal downloades og installeres inden seminaret. Dette gøres på denne hjemmeside (øverste download-link). Når programmet er installeret, bør det åbne automatisk, når der klikkes på det fremsendte link.

Kapsejladslederseminar 2019

Kapsejladslederseminaret 2019 blev afholdt d. 15.-16. november på Vingstedcenteret sammen med klubkonferencen.

Oplæg fra de enkelte emner/workshops på kapsejladslederseminaret kan downloades her.